1. Introducere

Bun venit pe website-ul Auto Clab, deținut și operat de KLABAUTO SRL (denumit în continuare „Auto Clab”, „noi”, „ne” sau „compania”). Prin accesarea și utilizarea acestui website, sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, precum și cu Politica de Confidențialitate a website-ului nostru.

2. Informații legale

Numele Companiei: KLABAUTO SRL Adresă: Str. Pietatii 24, Braila, Braila Cod Unic de Înregistrare (CUI): 37633524 EUID: ROONRC.J9/394/2017

3. Accesul și utilizarea website-ului

3.1. Prin accesarea și utilizarea website-ului Auto Clab, declarați că aveți dreptul legal, autoritatea și capacitatea de a accepta și de a respecta acești Termeni și Condiții.

3.2. Acest website este destinat doar utilizatorilor cu vârsta de cel puțin 18 ani. Dacă aveți mai puțin de 18 ani, nu aveți permisiunea de a accesa sau utiliza acest website.

4. Drepturile de proprietate intelectuală

4.1. Conținutul website-ului Auto Clab, inclusiv, dar fără a se limita la texte, imagini, grafice, logo-uri, mărci comerciale, clipuri audio și video, este protejat de drepturile de proprietate intelectuală ale KLABAUTO SRL și ale altor terțe părți.

4.2. Utilizatorilor li se acordă un drept limitat, revocabil și nesub-licențiat de a accesa și utiliza conținutul website-ului în scopuri personale și non-comerciale. Orice utilizare neautorizată a conținutului website-ului poate încălca drepturile de autor și alte legi aplicabile.

5. Informații și acuratețe

5.1. Auto Clab depune toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratețea informațiilor prezentate pe website-ul său. Cu toate acestea, nu putem garanta că informațiile sunt întotdeauna complete, precise, actualizate sau fără erori.

5.2. Auto Clab își rezervă dreptul de a modifica, actualiza sau șterge conținutul website-ului fără notificare prealabilă.

6. Politica de confidențialitate

6.1. Vă rugăm să consultați Politica noastră de Confidențialitate pentru a înțelege modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dvs. cu caracter personal.

7. Limitarea răspunderii

7.1. Auto Clab nu va fi responsabil pentru nicio pierdere sau daună, indiferent de natura acestora, rezultată din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza website-ul nostru.

7.2. Auto Clab nu își asumă răspunderea pentru orice defecțiune tehnică, întârziere, întrerupere sau eroare în funcționarea website-ului sau pentru eventualele probleme cauzate de sistemele terților.

8. Legi aplicabile și jurisdicție

8.1. Acești Termeni și Condiții vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile statului în care se află sediul KLABAUTO SRL.

8.2. Eventualele litigii privind utilizarea acestui website vor fi supuse jurisdicției exclusive a tribunalelor competente din același stat.

Prin accesarea și utilizarea website-ului Auto Clab, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să părăsiți acest website.

Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe acest site, folosim cookies. Consultati aici politica noastră cookies.